Kokomo beach Club TW FB

Adres

Gelkingestraat 1 [?]

Postcode

9711NA

Telefoon

06-5515550

Categorie

club

Beschrijving

Kokomo Beach Club is een uitgaansgelegenheid in het hartje van het centrum in Groningen. Onze strandclub is voorzien van het beste geluid en licht, enthousiaste gastheren en zwoele barvrouwen. De leukste heren en dames van Nederland weten de weg naar het strand van Kokomo Beach Club te vinden.

Onze sfeervolle en zomerse Beach Club is het toneel van leuke avonden en geweldige feesten, zoals de Studentenavond. Een fantastisch strandfeest waar je de studententijd kunt ervaren in een zomerse, zwoele setting met uiteraard studentenprijzen. De gehele avond bier voor 1 euro EN 2 cocktails halen is 1 betalen!

En iedere zaterdag is het tijd voor Beach Flirt. Flirten is de code, Kokomo Beach Club the place to be en Beach Flirt jouw zomerse uitgaansavond in Groningen!!! Kortom wij gaan ervoor zorgen dat jij je elke week in een warm zomers oord waant, op het strand, met een heerlijk koel drankje in je hand…

Verder kun je op deze site na elke strandavond de foto’s van je stapavond terug vinden en deze versturen als e-card naar je beste vrienden, een stille liefde die je vannacht hebt ontmoet in Kokomo Beach Club of je moeder. Heb je wat te vieren, of geef je graag zomaar een feestje? Of ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je studie- of bedrijfsfeest?

Bekijk dan ook eens onze voordelige arrangementen die ervoor zullen zorgen dat jij van een onvergetelijke avond uit kunt genieten.

Dus houd onze website in de gaten en vergeet vooral niet geregeld te kijken in onze agenda voor de beste zomerse en gezelligste feesten in het centrum van Groningen.

Dit jaar begint de zomer vroeg, tot snel in Kokomo Beach Club!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

23.00 - 05.00

Vrijdag

zie - site

Zaterdag

23.00 - 05.00

Zondag

-

Activiteiten

Events

Vacatures

Vacatures

«terug